Ralph Henk Vaags

Min visjon er å gjøre filosofien tilgjengelig for alle. Vi alle reflekterer. Filosofien kan gjøre våre refleksjoner bedre, og gjennom det øke livskvaliteten. Jeg tror også at filosofi kan fremme forståelse og toleranse mellom mennesker med ulik oppfatning. På denne måten er filosofi noe som støtter et åpent og tolerant samfunn - et demokratisk samfunn.

Min interesse for filosofi startet for alvor i tenårene. Etter det ble det filosofistudier på Blindern (Universitetet i Oslo), ved siden av teologistudier, logikk og pedagogikk. Deretter ble det videre studier ved uiversitetet i Uppsala (Sverige), hvor jeg tok min doktorgrad i religionsfilosofi. 

Ønsker du å holde kontakten og se hva vi holder på med - kanskje til og med bli med delta på filosofikurs - kan du registrere deg her.

Ikke alene...

Ved Kristiansand filosofikafé er det flere enn meg som bidrar. Jeg leder et fantastisk styre, bestående av kreative og engasjerte mennesker. Uten dem hadde Filosofikafeen ikke eksistert.

Meet Beatriz

Meet Viktor

Meet Alysia

Interessert i filosofi?

Filosofi er personlighetsutviklende. Filosofi kan rense bevisstheten for mye uklart grums som har samlet seg opp i løpet av livet. Filosofisk refleksjon fører til større klarhet. Å reflektere sammen er både hyggelig og støttende.
Created with